Avicenna tannlege senter

00216 20 30 20 11 / 00216 98 55 03 61

chirurgie dentaire,courones ceramique,tarif dentaire,prothèse dentaire,flexible,facette ceramique,couronne zirconne,couronne ceramiquesur implant, tarif implant dentaire,dentier,douleur dentaire,implant dentaire,soins dentaire,tourisme dentaire,tourisme medical,medecine dentaire,rage de dent,douleur dentaire,sejour dentaire,séjour dentaire

 

 

Vår tannklinikk og tanntekniske laboratorium ligger i sentrum av Monastir.
Tannpleie foregår i et rolig og stille. Vi bruker all vår tid med våre pasienter velvære er dyrebart for oss.

Alle behandlinger er individualisert og programmert under myndighet av direktøren for Avicenna Clinic Dental Center of Monastir .

Alle materialene vi bruker er kjøpt utelukkende fra Ivoclar Vivadent verdensledende innen distribusjon av medisinske produkter for utøvere fra Europa og Nord Amerika. De åpenbart tilfredsstiller kravene i ISO kvalitet.
www.ivoclarvivadent.com
Vi har investert tungt i avanserte teknologier i vårt laboratorium. Design og produksjon av våre kroner, broer er datastyrt. Dette er den mest moderne teknologien av dental restaurering, ved hjelp av en 3D design software.

Vi bruker for å produsere våre kroner og broer av vår merkevare ren keramikk VITA (Tyskland) fra den forrige generasjonen, og YZ Zirconia. (Tyskland), CEREC produkter.
Vi tilbyr disse kronene helt uten metall: krone helkeramiske merke VITA (Tyskland) Zirconia YZ (Tyskland) til en attraktiv pris, best valuta for pengene, 190 euro per krone.
Den CEREC keramiske har de høyeste kvaliteter.
De er estetisk tiltalende og godt tolerert av kroppen. Ingen irritasjon eller gingival retraksjon vises. Disse keramikk oppfyller de høyeste standarder når det gjelder bruddstyrke og slitestyrke, estetikk og gjennomføring.
GARANTIER : Kroner, broer: 10 år. Implantater: 10 år.

Vi gjør oppmerksom på materialet som forårsaket, ingen tvil om omveltninger i den verdensberømte dental. Dette er zirkonia som kombinerer den høyeste estetiske og den høyeste biokompatibilitet. Sin motstand mot brekkasje er perfekt. En pålitelig alternativ til problemet med allergi, og karsinogenitet bimetallism. Dens vevsvennligheten eliminerer faren for frigjøring av metallioner i kroppen. De siste årene har forskning og utvikling innen tannbehandling gjort store fremskritt, vil vi gjerne dele dem med våre pasienter.
Strenge krav til hygiene for å gi våre pasienter vissheten om å være i den beste plassen.

Vi bruker teknikker og moderne materialer. Resultatet er oppsummert som følger: presisjon, biokompatibilitet, estetikk og holdbarhet. Vårt mål er felles med våre pasienter:
Realiser drømmen om en sunn smil .
Vi er spesialister på proteser, implantater, dental kirurgi, implantologi og kosmetisk tannbehandling. Å erstatte en manglende tann, om mulig, er plassering av et implantat den foretrukne løsningen. Hvis pasienten er frisk, er det ingen større risiko enn for utvinning. Våre kirurger behersker de tekniske områdene europeiske og amerikanske implantater.Plasseringen av tannimplantater har mange fordeler. Når implantatet er plassert, kan det hindre bein atrofi. En annen stor fordel med implantater er bevaring av sunne tenner.Tannlegen er ikke forpliktet til å fjerne en sunn del av emaljen på det tilstøtende tann som i tilfelle av broer, for eksempel. Dersom en innrykk komplett, tilbyr vi flere løsninger.

Implantatet er utført i en enkelt prosedyre smertefri under lokalbedøvelse.

I de fleste tilfeller er fremgangsmåten enkel og Atraumatisk.
Under etableringen av et implantat, vil kroppen vurdere boring i beinet som frakturer. I et brudd, helbreder kroppen ved å fylle bruddet med beinet.
Dette er nøyaktig hva som vil skje i saken om etablering av et implantat, er i motsetning til at i boring implantatet kommer til å bli sittende fast i beinet. Dette kalles osseointegration, en prosess med bein healing rundt titan implantater.
Vi bruker bare titan implantater.
Titan er et biologisk kompatibel element som ikke forårsaker allergiske eller andre uønskede immunreaksjoner. Andre fordeler av titan er høy styrke og holdbarhet, de aktiva som gjør det brukes også på andre felter i medisin.

Leger male et behandlingsprogram individualiseres og optimaliseres, for å alltid tilby deg estetikk og maksimal funksjonalitet.
Det er med deg som vi utvikler behandling best egnet til å gjøre deg smile og gi deg en perfekt tannhelse.
En gjennomføring er alltid innledes med en detaljert medisinsk vurdering klinikk. Hvis ulemper-indikasjoner (bruksisme, dårlig kvalitet på kjevebenet, hemofili, visse hjertesykdommer, sykdommer i lever eller nyre), vil vi alltid anbefale deg å redusere disse risikoene. Alle potensielle farer er alltid utelukket, fordi vi tilby alternativer som tilfredsstiller alle krav både estetiske og funksjonelle, og alltid med mål å tilby deg en maksimal funksjonalitet og estetikk.
Den CAM system -. (Design og Fabricationacte av en tann med en 3D design software Dette systemet gjør at protesen med en nøyaktighet på 5 mikron, uten feil. Under produksjon, de kronene er dataassistert) kan gjengi, fra et skannet fingeravtrykk, form expas påvirket av menneskelig hånd. Resultatet er sunt, vakkert og naturlig.


Fristen for ferdigstillelse av kroner er 5 dager.
Den viktigste medisinske og kosmetisk tannbehandling er å fortsette med presisjon.Hvis legen ikke skaper en sann og nøyaktig overgang mellom reelle og kunstige tenner, kan bakterier bosette og skade tannkjøttet og tennene. Derfor er det produksjon av våre kroner og broer som skjer i vårt laboratorium ved hjelp av de nyeste teknikkene. Dette er en identisk restaurering. Farge, form og kontur, hver tann restaurert til bildet av den opprinnelige tannen, så ingen forskjell er merkbar både estetiske og funksjonelle vilkår. Vi utvikler behandling som passer best til å lage din tannhelse og ditt smil.

 

 

Website templatesBusiness directory UKYellow pages USWebsite design companyWeb design directoryWeb design directory AustraliaWeb design directory Canada