Avicenna tandlæge Center

00216 20 30 20 11 / 00216 98 55 03 61

chirurgie dentaire,courones ceramique,tarif dentaire,prothèse dentaire,flexible,facette ceramique,couronne zirconne,couronne ceramiquesur implant, tarif implant dentaire,dentier,douleur dentaire,implant dentaire,soins dentaire,tourisme dentaire,tourisme medical,medecine dentaire,rage de dent,douleur dentaire,sejour dentaire,séjour dentaire

 

 

Vores tandklinik og dental laboratorium i centrum af Monastir.
Tandpleje foregår i et roligt og stille. Vi bruger al vores tid med vores patienter velvære er dyrebar for os.

Alle behandlinger er individuel og programmeret under ledelse af generaldirektøren for Avicenna Klinik Dental Center i Monastir .

Alle de materialer, vi anvender, er indkøbt udelukkende Ivoclar Vivadent verdens førende inden for distribution af medicinske produkter, der for praktikere fra Europa og Nordamerika. De naturligvis opfylder kravene i ISO kvalitet.
www.ivoclarvivadent.com
Vi har investeret kraftigt i avancerede teknologier i vores laboratorium. Den design og fremstilling af vore kroner, broer er computerstøttet. Dette er den mest moderne teknologi i dental restaurering, ved hjælp af en 3D-designsoftware.

Vi bruger til at fremstille vores kroner og broer af vores helt ren keramik VITA (Tyskland) på den sidste generation, og YZ zirkonia. (Tyskland), Cerec produkter.
Vi tilbyder disse kroner helt uden nogen form for metal: krone all-keramik brand VITA (Tyskland) Zirconia YZ (Tyskland) til en attraktiv pris, den bedste værdi for pengene, 190 euro pr krone.
Den CEREC keramiske har de højeste kvaliteter.
De er æstetisk tiltalende og tolereres godt af kroppen. Ingen irritation eller gingival retraktion vises. Disse keramik opfylder de højeste standarder med hensyn til brudstyrke og slidstyrke, æstetik og implementering.
GARANTI : Kroner, broer: 10 år. Implantater: 10 år.

Vi gør opmærksom på det materiale, som forårsagede, ingen tvivl om, af omvæltninger i den verdensberømte tand. Dette er den zirconia, som kombinerer den højeste æstetiske og den højeste biokompatibilitet. Dets modstand mod brud er perfekt. Et pålideligt alternativ til problemet med allergi og carcinogenicitet bimetallism. Dets fremragende bioforligelighed eliminerer enhver risiko for frigivelse af metalioner i kroppen.
I de senere år har forskning og udvikling inden for tandpleje gjort store fremskridt, vil vi gerne dele dem med vores patienter.

Strenge standarder for hygiejne for at give vores patienter visheden om at være i bedste sted.
Vi bruger teknikker og moderne materialer. Resultatet er opsummeret som følger: præcision, biokompatibilitet, æstetik og holdbarhed. Vores mål er fælles med vore patienter:
Realiser drømmen om et sundt smil .


Vi er specialiseret inden for proteser, implantater, tandlæge, implantater og kosmetisk tandpleje.

At erstatte en manglende tand, hvor det er muligt, at placeringen af et implantat er den foretrukne løsning. Hvis patienten er sundt, der ikke er mere udsatte end til ekstraktion. Vores tandlæger flydende i de tekniske områder af europæiske og amerikanske implantater. Placeringen af tandimplantater har mange fordele. Når implantatet er anbragt, kan det forhindre knoglesvind. En anden stor fordel ved implantater er bevarelsen af sunde tænder. Tandlægen ikke tvunget til at fjerne en sund del af emalje af den tilstødende tand som i tilfældet af broer, f.eks. Hvis en fordybning komplet, kan vi tilbyde flere løsninger.

Implantatanbringelse udføres i en enkelt procedure smertefri under lokalbedøvelse.

I de fleste tilfælde er fremgangsmåden simpel og atraumatisk.
Under etableringen af et implantat, vil kroppen betragte boring i knoglen, såsom frakturer. I en fraktur, heler legemet ved at fylde bruddet med knoglen.
Dette er præcis, hvad der vil ske i tilfælde af etablering af et implantat, der i modsætning til at bore implantatet kommer til at sidde fast i knoglen. Dette kaldes osseointegration, en fremgangsmåde til knogleheling ca titanimplantater.
Vi bruger kun titanium implantater.
Titanium er en biologisk kompatibel element, som ikke forårsager allergiske eller andre uønskede immunreaktioner. Andre fordele ved titanium er dets høje styrke og holdbarhed, de aktiver, der gør det bruges også i andre områder af medicin.
Læger male et behandlingsforløb individualiseres og optimeres, med henblik på altid at tilbyde dig æstetik og maksimal funktionalitet.
Det er med dig som vi udvikler behandling der passer bedst til at gøre dig til at smile og give dig en perfekt tandsundhed.
En implementering er altid indledes med en detaljeret lægelig vurdering klinik. Hvis ulemper indikationer (bruksisme, dårlig kvalitet af kæbeknoglen, hæmofili, visse hjertesygdomme, sygdomme i lever eller nyre), vil vi altid råde dig til at afbøde disse risici. Alle potentielle risici er altid udelukket, fordi vi tilbyder alternativer, der opfylder alle krav til både æstetiske og funktionelle, og altid med det formål at tilbyde dig en maksimal funktionalitet og æstetik.
The CAD / CAM system -. (Design og Fabricationacte af en tand med en 3D-designsoftware Dette system gør det muligt at protesen med en nøjagtighed på 5 mikron, uden fejl.
Under fremstillingen bliver kronerne computerstøttet) kan reproducere fra et scannet fingeraftryk form expas påvirket af den menneskelige hånd. Resultatet er sunde, smukke og naturlige.


Fristen for færdiggørelse af kroner er 5 dage.
Den vigtigste medicinsk og kosmetisk tandpleje er at fortsætte med præcision. Hvis lægen ikke skaber en ægte og præcis overgang mellem virkelige og kunstige tænder, kan bakterier og bakterier bosætte sig og beskadige tandkød og tænder. Derfor er fremstillingen af vores kroner og broer, der foregår i vores laboratorium ved hjælp af de nyeste teknikker. Dette er identisk restaurering. Farve, form og kontur, er hver tand tilbage til billedet af den oprindelige tand, så ingen forskel er mærkbar både æstetiske og funktionelle udtryk.
Vi udvikler behandling der passer bedst til at gøre din tandsundhed og dit smil .